Termékeink /

Amtico

A design burkolat. Minden lehetséges!

Az Amtico International által gyártott padlóburkolatok kifejezetten design termékek, amelyek akár önmagukban, akár egymással kombinálva természethű hatást keltenek. Nagy kopásállóságának köszönhetően tartós, hosszú idejű használat esetén is szép marad. Széles és folyamatosan bővülő színválasztéka az eredeti burkoló anyagok természetéhez igazodik. Méretválasztéka egyedülálló a piacon, ezzel további design lehetőséget kínál használójának.


Az Amtico Signature kollekcióban közel 200 design található, a fa- és kő hatáson kívül az absztrakt minták is megjelennek. A fő kollekcióval bordűrök, egyedi minták, logók alakíthatóak ki, a különböző minták és széles méretválaszték variálásával. A teljes kollekció kérhető fózolva, vagy anélkül, a gyári PU réteggel, vagy nélküle. A designok nagy része 12 féle méretben áll rendelkezésre. Az Amtico Signature kollekció erős közületi felhasználási területre is alkalmas (34-es használati osztály).

 


Az Amtico 0.55 mm-es koptatóréteggel rendelkező termékcsaládja jelentősen kibővült mind szín, mind méretválasztékban. Közületi és lakossági felhasználásra is javasolt, nagy forgalmú terekben is megállja a helyét. A saját kategóriájában példátlan választékkal rendelkezik, természetes hatású fa, kő mintákkal, valamint az új abstract kollekciójával. Az Amtico Spacia kollekció közületi felhasználási területre is alkalmas (33).

 


A Spacia Access az Amtico International által gyártott, álpadlóra is alkalmas design vinyl burkolat. Széles választék áll rendelkezésre fa és kő hatású mintákból. A lapok fózolt szélekkel, készülnek, amely természetes hatást kölcsönöz a burkolatnak. Könnyen és gyorsan fektethető, cserélhető, fixálóval rögzíthető. Az Amtico Access alkalmas design vinyl burkolat üvegszálas megerősítéssel, amely méretstabilitást eredményez.

 


A Spacia Click egy olyan „click-rendszerű”, Európában gyártott, felső kategóriás termék, amely a laminált parkettát helyettesítheti mind lakossági, mind közületi felhasználás esetében.

A fózolt szélekkel, illetve az Amticotól megszokott természetes hatású mintázatával, tartósságával, könnyű tisztíthatóságával a Spacia Click hosszú távú megoldást jelent a közületi felhasználóknak is, mint pl. kereskedelem, vendéglátás, irodák, egészségügy, pénzintézetek, stb.


Enyhe közületi és lakossági felhasználásra alkalmas design burkolat, 0,3 mm koptatóréteggel, fa és kő hatású mintaválasztékkal.

 


61×61 cm-es lapok, 5,2m2/doboz kiszerelésű, közületi szennyfogó szőnyegek hat színállásban, beltéri használatra, elsősorban beépítve. Kombinálható bármilyen burkolattal, esetlegesen burkolatváltó profil segítségével.

 


Alkalmazási területek

  • étterem és vendéglátás
  • iroda
  • kereskedelem és szolgáltatás
  • kulturális létesítmény
  • lakás
  • szálloda

További információ