Mi újság? ›

KIÁLLÍTUNK !!!

Várunk a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításra, ahol a Top Trade termékei a közösségi terekben és standunkon a fenntartható fejlődésre fókuszálva kerülnek bemutatásra. Inspiráló, harmonikus padló- és falburkolati megoldásaink közül kiemelkedik a dán Ege szőnyeggyár legújabb „zöld” terméke a REFORM SLO DISCOVERY, amely 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható, a Pergo skandináv stílusú, laminált padlója és a holland Vescom textiltapétái.

Az Aréna bejáratainál és a standunkkal szemben lévő Champagne Bar-ban világsztár designerek, Monsieur Christian Lacroix és Tom Dixon által megálmodott EGE padlószőnyeg fogadja az érdeklődőket.  A lágyan lehulló, digitálisan mintázott függönyök és a standunkon egy darabból készült, digitálisan nyomott vinyl tapéta szintén a Top Trade egyik fontos beszállítója, a holland Vescom legújabb fejlesztése.

A nagyszabású kiállítás nemzetközi design klasszikusok, sikeres- és feltörekvő hazai márkák, valamint profi tervezők trendi és egyedi koncepcióit, formabontó installációit mutatja be.

Szeretettel várunk 2021. szeptember 24-26. között a Papp László Budapest Sportarénában egy igazán izgalmas és inspiráló közegben a 23/b standon!

Előzetes időpont egyeztetéseket az alábbi címen várunk: katona.b@toptrade.hu

Nyitva tartás:

Papp László Budapest Sportaréna

PÉNTEK 10 – 18
SZOMBAT 10 – 18
VASÁRNAP 10 – 18

Érdeklődjön bizalommal. Állunk szíves rendelkezésre: Elérhetőségek


← Vissza a hírekhez