Mi újság? ›

Remek hangulatban telt a Veresi Futónap

A Top Trade örömmel vesz részt szakmai rendezvényeken kiállítóként, szakmai partnerként vagy akár támogatóként. Az elmúlt években szakmai szerepléseink hagyománnyá nőtték ki magukat, így ezt a hagyományt folytatva, de mégis új vizekre evezve a sport is fókuszba kerül társaságunknál. A sport-divízió létrehozása, fejlesztése és a sportberuházások területén rejlő lehetőségek kiaknázása kiemelkedő cél a Top Trade számára.
A Veresi Futónapon amellett, hogy támogatni tudtuk a sport révén az egészséges életmódot, lehetőségünk nyílt az újonnan megalakult divíziónk termékeiből ízelítőt nyújtani. A rendezvényen több szerepet is betöltöttünk, részt vettünk mint támogató, mint kiállító, mint résztvevő egyéni és csapat számokban is, és mint egy a rendezvényhez kapcsolódó sportág rendezője.

Az október 20-án megrendezésre került hagyományteremtő Veresi Futónapon a jelentkezők 3,2 km, 7 km, 14 km és 21 km egyéni számokban, valamint 21 km-es váltóban és céges váltóban mérhették össze tudásukat és felkészültségüket, a kicsik pedig 400 m-es minitávon próbálhatták ki magukat. Az esemény kb. 900 nevezővel vette kezdetét.

A futónapon felállított sátrunkban az érdeklődők megtekinthették a forgalmazott termékeink széles palettáját, illetve részletes anyagokkal, mintákkal sorakoztattuk fel a MONDO gyár sportburkolati rendszereinek kínálatát. A MONDO gyár termékei különböző sportágak létesítményeihez kínálnak kiváló sportburkolati megoldásokat a maximális teljesítmény, biztonság és komfort nyújtásával. A gyári, ellenőrzött körülmények között készített burkolatok, alátétek és rendszerek a szakági nemzetközi szervezetek minősítésével rendelkeznek. A MONDO sportburkolatok között találhatunk többek között az atlétika, kül- és beltéri labdajátékok és edzőtermek számára dedikált burkolatot is. A MONDO termékekről bővebb információt ITT talál.

A sátor mellett, a Top Trade felállított egy 30 méteres, 2 sávos sprint pályát, ahol kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatták robbanékonyságukat és gyorsaságukat. A különböző korosztályok számára versenyt hirdettünk meg, így közel 60 sprintelő mérhette össze tudását. Az abszolút legjobb időt 4,37 másodperccel Kiss Bálint érte el. Ezúton is gratulálunk!
A világszínvonalú minőséggel, kiváló tapadással rendelkező kényelmes gumi sportfelület kellemes élményt nyújtott a futók számára.

A MONDO sportburkolatai közül a Sportflex M Interlock, a Ramflex Interlock és a ZONE-IT Interlock termékeket próbálhatták ki az érdeklődők.
A Sportflex M Interlock sportburkolat lapokat egymásba akasztva 8 mm vastag futófelületet hoztunk létre, amelynek előnye, hogy könnyen mobilizálható, áttelepíthető. A burkolat multifunkcionális jellege miatt alkalmas különféle sportágak művelésére, mint például futás, tenisz, kosárlabda, kézilabda, röplabda, tollaslabda, futball vagy szabad stílusú edzések számára.
Tekercses változatban a burkolat 4,5 mm, 6 mm és 10 mm-es méretben is elérhető. Beltéri és kültéri felhasználásra is ideális a felületén kiképzett vízelvezető mini-csatornák révén. Komfortos, csúszásmentes, fordulás közbeni tapadása az említett sportok élvezetes, biztonságos és magas szintű művelését teszi lehetővé. Gyakori használat mellett is helytáll hosszú távon, a rövidebb tüskéjű szögescipő használatát is tolerálja. A rendszer alsó elemének geometriai kiképzése kétirányú stabilitással, ütéselnyelő képességgel és energia visszajuttató képességgel bír.

A Sportflex M burkolat azonos méretének és interlock rendszernek köszönhetően biztonsággal integrálható a Ramflex Interlock sportburkolattal is, amely az edzőtermek elengedhetetlen kelléke, köszönhetően a kiváló ütéselnyelő képességének és a rendkívül erős, rugalmas gumi felső kopórétegnek. Amely utóbbi ellenállóvá teszi a felületet a korcsolyák éleivel szemben is.
A Ramflex Interlock sportburkolat tekercses változatát a Műjégpálya beltéri közlekedőiben is évek óta szolgálja a sportolásra, mozgásra vágyó tömegeket.

Emellett a ZONE-IT Interlock sportburkolatot is letesztelhették a Veresi Futónap résztvevői, amelynek felületére mágneses lapokat helyezhetünk el, célterületeket, feladatokat kijelölve. Ennek köszönhetően új lehetőségek nyílnak a funkcionális fitnesz, saját testet használó edzések világában: a koordinációs, a gyorsasági és a csoportos edzések egyénre, személyre szabhatók a rendszer által. A funkcionális edzések tárházának teljessé tétele érdekében ajánljuk a falra telepíthető ugyanilyen felülettel ellátott sportburkolatot.

A Veresi Futónap remek hangulatának és a sok kedves érdeklődőnek köszönhetően újabb hagyománnyal gyarapodott a Top Trade palettája, jövőre találkozunk ugyanitt!


← Vissza a hírekhez